Malzemeler:
3 yumurta
1 su bardağından biraz fazla şeker
1 su bardağından 2 parmak az süt
1 su bardağından 2 parmak az sıvı yağ
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilya
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 çay kaşığı tarçın
Aldığı kadar un
Yapılışı:
Yumurta ve şekeri yoğunlaşıncaya kadar iyice çırpıyoruz. Daha sonra süt sıvıyağ ceviz tarçın ve hinsitan cevizini katıyoruz. Un ile birlikte kabartma tozu ve vanilyayı da atıyoruz. Kurabiye hamuru gibi un katmıyoruz. Daha akışkan bi hamur kıvamı olacak şekilde yapan ustaya bırakıyoruz. Kek kalıbımızı da margarin ile güzelce yağladıktan sonra 170 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyoruz.